(0)

Til Elliott - erotisk novelle

ljudbok och e-bok


Hun har efterhĂ„nden boet lĂŠnge i USA. Hun er i 30’erne, og efter et kort ĂŠgteskab har hun vĂŠret single i nogle Ă„r nu. Den amerikanske datingkultur keder hende; mĂŠnd pĂ„ hendes egen alder er forudsigelige, og hun er trĂŠt af ekskoner og bĂžrn, som ofte fĂžlger med dem. Hun leder efter noget, er endnu ikke sikker pĂ„ hvad. Endnu en middag med snak om stress pĂ„ arbejdet og den amerikanske Ăžkonomi – hun tror ikke, at hun kan holde det ud!

Men sÄ mÞder hun ham. Han er 25 Är og kan lide lidt Êldre kvinder. De mÞdes ofte, og en dag ringer han til hende i frokostpausen, hvisker "jeg vil have dig". Hun kigger ned pÄ sine hÊnder og fÞler sig nÊsten kvalm. Stadig fem timer, til de kan mÞdes...

LÊs ogsÄ Boden og BegÊr med samvittighed.

Siden 1984 har Cupido hver mÄned udgivet et magasin sprÊngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordÞmmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÊsenterede. LÊserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig rÞde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÊrt, nÄr Cupidos lÊsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÊde, legesyghed og nydelse.


UpplÀsare: Julie Able

LĂ€ngd: