(6)

Vahva

e-bok


Harjoita sisÀistÀ voimaasi

Mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssenin Vahva paneutuu sisĂ€isen voiman harjoittamiseen. Olet vahvempi kuin luuletkaan – ja pienin askelin tulet vielĂ€ vahvemmaksi.

Olet tĂ€ysin rauhallinen, mitĂ€ tahansa tapahtuukin. Stressi, hĂ€iriöt, Ă€rsykkeet – mikÀÀn ei vaikuta sinuun. Ajatuksesi ovat keskittyneet siihen, mitĂ€ juuri nyt teet. VĂ€lillĂ€ nostat katseesi ja huomaat mukavia asioita ympĂ€rillĂ€si. PĂ€ivĂ€n mittaan saat vielĂ€ lisÀÀ energiaa.

Utopiaako? Ei, vaan jokaisen saavutettavissa oleva tila, sanoo mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen. Ratkaisu on sisÀisen voiman harjoittaminen.

Kirjassaan Vahva Larssen esittelee kahdeksan asiaa, joita on hyvÀ lisÀtÀ elÀmÀÀnsÀ, ja kahdeksan asiaa, joista kannattaa luopua. Saat konkreettisia keinoja kasvattaa sisÀistÀ vahvuutta ja lÀsnÀoloa tÀssÀ ja nyt. PienillÀkin valinnoilla on valtava vaikutus hyvinvointiisi, joka pÀivÀ.

KÀyttÀytymisen muutos lÀhtee ajattelutavan muutoksesta.

Erik Bertrand Larssen (s. 1973) on Norjan suosituin puhuja ja mentaalivalmentaja. Koulutukseltaan hÀn on upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijÀ. TyöskenneltyÀÀn vuosia finanssialalla hÀn perusti oman yrityksen, jossa hÀn valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita, poliitikkoja ja esiintyviÀ taiteilijoita. Erik Bertrand Larssenin kirjoja on kÀÀnnetty jo 13 kielelle, ja ne ovat nousseet monessa maassa bestsellerlistojen kÀrkeen.