(0)

Vindervilje : Viktor Axelsen

e-bok


Viktor Axelsen er Danmarks mest unikke sportsmand. Han er verdensmester og olympisk mester i badminton, begge dele uden at tabe et eneste sĂŠt. Og han har vundet flere af de stĂžrste turneringer i verdens nĂŠstmest spillede sport.

I 'Vindervilje' fortÊller Viktor Axelsen om at vÊre drevet af en sÊrlig mentalitet. Han gÞr op med alt, der hedder plejer og sÞger konstant sportslig og personlig udvikling. I bogen fortÊller han Äbnet om at bruge utraditionelle metoder, begÄ fejl og lÊre af dem, have markante holdninger og tage opsigtvÊkkende valg bÄde privat og professionelt.

Han fortÊller blandt andet om sin kontroversielle flytning til Dubai, om at skabe sit eget setup og samarbejdet med B.S. Christiansen, om at flyve fra en turnering i et isolationskammer og selvfÞlgelig ogsÄ om sportslige hÞjdepunkter.

Samtidig brÊnder Viktor Axelsen for at motivere andre - fra sportsudÞvere til erhversfolk. Med erfaringer fra sin succesfulde karriere og konkrete rÄd vil inspirere lÊseren til at jagte sit fulde potentiale.