(0)

Zombie diaries 1: Dommedag MUH

e-bok


MUHligvis den sjoveste fiktionsbog til bĂžrn i Ă„r!

Zombie Diaries er en supersjov og cool illustreret fiktionsserie, hvor tre bĂžrn skal redde deres by. Alle de voksne er nemlig pludselig blevet til vaskeĂŠgte zombiekĂžer.

Zombie Diaries er en underholdende og tempofyldt fiktionsserie for bĂžrn om Jimmy og hans bedste venner, hvis liv bliver vendt pĂ„ hovedet, da alle de voksne i byen Buttburgher pludselig begynder at transformere sig til zombier. Men 
 ikke kedelige, almindelige, kĂždĂŠdende zombier! Nej, de bliver til kĂžer. ZombiekĂžer! Og her starter Dommedag MUH 
 I den fĂžrste bog, Zombie Diaries: Dommedag MUH fĂ„r den 10-Ă„rige Jimmy og hans to venner, Daisy (megaklog!) og Hooey (i kĂžrestol og superhurtig!) – travlt med at redde byen. Alle voksne er blevet til savlende kĂžer, og drengene skal pĂ„ en eller anden mĂ„de fĂ„ dem til at blive mennesker igen. Men det bliver ikke let, for de skal igennem eksplosioner, bĂžller, lĂžbske tog og virkelig ulĂŠkre prutter. Og nĂ„ ja, hundredvis af savlende zombiekĂžer ogsĂ„.

BÞgerne er skrevet i hÞjt tempo og med masser af humor og action. Det er Jimmy, der fortÊller i dagbogsform, sÄ bÞgerne taler endnu mere til de yngste lÊsere, og sÄ er illustrationerne dynamiske og underholdende. Der sker noget pÄ hver side! Fans af Wimpy Kid vil elske Zombie Diaries.