(50)

Jatulintarha

audiobook & e-book


ElĂ€köityneen poliisi Raistolan naapurustossa alkaa tapahtua kummia. ViereisessĂ€ talossa asuva Liimatainen katoaa mystisesti. Miehen koirat ovat kadonneet, kuten myös verhot ikkunoista. ErÀÀnĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ koirat kuitenkin palaavat talon portaille – mutta niiden isĂ€ntÀÀ ei nĂ€y missÀÀn.

MistÀ mahtaa olla kysymys? MitÀ Liimataiselle on tapahtunut? Raistolan tilalle tullut poliisi Kuusela ryhtyy selvittÀmÀÀn Liimataisen mysteeriÀ. Myös Raistola pÀÀttÀÀ osallistua tutkimuksiin.

"Jatulintarha" jatkaa rikospoliisi Raistolasta kertovaa sarjaa.

Raistola on rikospoliisi elÀköitymisen kynnyksellÀ. Kun Raistolan on aika jÀÀdÀ elÀkkeelle, hÀn ei kuitenkaan malta pysyÀ poissa rikostutkimuksista. MitÀ muuta sitÀ elÀkkeellÀ tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa?

Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. HĂ€n on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakĂ€sikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekĂ€ Arvid Lydecken -palkinnon.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: