(0)

Fri från söndagsångest

audiobook


Känner du hur den smyger sig på, kanske redan på lördag kväll? Den gnagande oron som växer sig starkare och starkare ju närmare söndagskvällen du kommer. Söndagsångesten är något som många av oss brottas med, men vad ligger egentligen bakom denna känsla? Och viktigast av allt, hur kan vi befria oss från den?

I Fri från Söndagsångest tar vi en djupdykning i fenomenet som har blivit en del av vardagen för så många. Genom att utforska de psykologiska och samhälleliga rötterna till söndagsångest, får du insikt i varför just söndagar kan kännas så tunga. Boken tar dig med på en resa genom historien, våra kroppsliga och mentala reaktioner, och de personliga faktorer som spelar in.

Men det stannar inte vid att bara förstå problemet. Fri från Söndagsångest är full av praktiska strategier och verktyg för att hantera och minska din oro eller ångest. Lär dig hur du kan planera och strukturera veckan, skapa avkopplande rutiner, och använda kraftfulla psykologiska metoder som mindfulness och kognitiv beteendeterapi (KBT) för att förändra din inställning till söndagar.

Boken bjuder också på inspirerande personliga berättelser från människor som har övervunnit sin söndagsångest. Deras framgångshistorier visar att det är möjligt att vända ångest till acceptans och till och med till njutning av veckans sista dag.

Fri från Söndagsångest är inte bara en guide till att förstå och hantera denna specifika typ av ångest – det är en bok som ger dig verktygen att återta kontrollen över din helg och börja varje vecka med energi och sinnesro. Oavsett om du är en student som oroar dig för skolans krav, en yrkesverksam som kämpar med arbetsrelaterad stress, eller en pensionär som söker ny mening i tillvaron, kommer du att hitta värdefulla insikter och råd för att skapa en mer harmonisk söndag och en friare livsstil.


Narrator: A.I. Mattias

Duration: