(0)

Hokus-pokus Sofus

audiobook & e-book


Om ”Hokus-Pokus Sofus” - lydbog

Der er mange mystiske børn i verden. Müske er du et af dem? Men du er nok ikke sü mystisk som Hokus-Pokus Sofus, for han er verdens mest mystiske barn. Sofus har utroligt stÌrke øjne, som han kan trylle og hypnotisere folk med.

Der er kun fü mennesker, der forstür det mystiske barn. En af dem er hans gamle bedstemor, som er en rigtig heks. Sofus forsøger at trylle sine to smü brødre vÌk, fordi de plager ham. Men det er først tryllekunstneren i cirkus, der lÌrer ham at bruge det magiske ord hokuspokus.

Sofus lærer at trylle alt synligt – eller usynligt. Det er der nogle farlige banditter, der opdager, og de forsøger at udnytte hans evner. Det bliver en usandsynlig skør historie med en fantastisk slutning.

Hokus-Pokus Sofus er et eventyr, hvor alt vendes pü hovedet. Folk opfører sig anderledes end i andre historier. Historien er skrevet af forfatteren Palle Petersen, der tidligere har skrevet eventyr om to andre vidunderbørn: KÌmpe Store Egon og Super StÌrke Susi.

Palle Petersen er født i 1943 pü Nørrebro i København. Han har skrevet en lang rÌkke bøger for og om børn og unge, deriblandt en serie prisbelønnede historiebøger og skildringer fra u-lande, han har rejst i. Det er isÌr de svage, de oversete og de udnyttede, han har søgt at finde frem til i sine bøger, og ofte tager han udgangspunkt i det arbejdermiljø, han selv stammer fra.


Narrator: Morten Kirkskov
Duration: