(71)

Ondskab: Ruth stjal mit liv

audiobook & e-book


Forestil dig at du vügner op som 28-ürig og indser, at hele dit liv har vÌret Ên stor løgn. Din familie er ikke dem, du tror de er. Dit Ìgteskab er ikke dit eget valg. Dit liv er i hÌnderne pü mennesker, som misbruger og udnytter dig. Den person du tror du er, er i virkeligheden blevet dikteret dig helt fra din barndom. Din identitet, dine tanker, dine holdninger, din tro. Hele din verden, er blevet fordrejet.

Südan vügnede Sophia Evensen endeligt op til realiteterne, en dag i august 2005. Hun havde en uge til at forberede sig pü at miste alt, hvad hun ejede. Hendes karriere, hendes familie, hendes Ìgteskab, og endda hendes egen datter. Med et hjernevasket sind og bagage fra en barndom som den udstødte datter af landets mest kendte, religiøse sektleder begav hun sig ud pü en rejse mod sand frihed. En nÌsten umulig kamp pü liv og død, i jagten efter hendes sande jeg.

Sophia Evensens sande historie er en vanvittig beretning om religiøs fanatisme, hjernevask, foruroligende afsløringer, skilsmisse, kÌrlighed og intriger, og en kontroversiel kamp mellem gode og onde krÌfter i hendes personlige opgør med forbryderen i hendes liv. Hendes egen mor, Ruth Evensen, leder af frimenigheden Faderhuset, der udløste en af landets største skandaler ved opkøbet af den mest omstridte bygning i Danmark, Ungdomshuset pü Jagtvej 69 i København.

Det er en bog om ondskab uden grĂŚnser. Ondskab med et eneste formĂĽl - den totale magt!

Bogen udkom første gang i 2008.


Narrator: Stine PrĂŚtorius
Duration: