(87)

Kampen for at overleve: En sand historie

audiobook


Som barn bliver Kevin Lewis dagligt udsat for fysisk og psykisk totur af sine forÊldre. Han fÄr sjÊldent mad og fÞler sig helt alene i verden. Og han kan ikke dulme smerten med sprut og cigaretter, som hans forÊldre gÞr.

Kevin mÄ hver dag finde sig i grusomme ydmygelser fra hans alkoholiske far og ekstremt voldelige mor. De gÞr alt, hvad de kan for at gÞre livet til et helvede for deres lille sÞn. Slag og spark regner ned over den lille dreng, og mad er noget, Kevin selv mÄ tigge sig til hos fremmede. Til sidst bliver Kevin fjernet fra hjemmet. Han tilbringer sine ungdomsÄr i familiepleje og pÄ bÞrnehjem. Men pÄ trods af at Kevin er en intelligent dreng, der desperat prÞver at behage andre, er han allerede sÄ skadet, at han har svÊrt ved at tilpasse sig. Da Kevin er sytten Är, er han dybt involveret i den kriminelle verden. Han Þnsker stadig at leve et normalt liv men bliver gang pÄ gang svigtet af de mennesker, han stoler pÄ. Og til sidst ser han ingen anden udvej end at gÞre en ende pÄ sit liv ...

"Kampen for at overleve" er en rystende beretning om, hvordan en lille dreng desperat forsÞger at fÄ kÊrlighed og omsorg fra sine forÊldre.


Narrator: Emil Birk Hartmann
Duration:

4.5

87 ratings

Tine

29/05/2022

Fantastisk modigt skrevet og godt lĂŠst op ❀

Nana

18/05/2022

ForfĂŠrdiget. Blev grebet af beretningen lige fra start til slut.

Heidi

05/05/2022

Fantastisk godt skrevet. Men det gjorde sÄ ondt i hjertet at lÊse om de rÊdsler han skulle igennem