(21)

Sannas fastebok

E-book


”Jag vĂ„gar utan tvekan sĂ€ga att detta Ă€r en av de mest vĂ€lskrivna och bĂ€sta böcker jag nĂ„gonsin lĂ€st pĂ„ hĂ€lsoomrĂ„det.”

Ralf Sundberg, med dr, docent

Fasta Àr #1 för sjÀlvlÀkning och föryngring! Fasta Àr oerhört vitaliserande för kroppen och dessutom billigt, enkelt och lÀtt tillgÀngligt. SmÄ Àndringar gör stor förÀndring: att matpausa med jÀmna mellanrum lÀgger grunden till ett lÄngt och friskt liv.

Fasta ger en nystart för din kropp, och vi mÀnniskor Àr genetiskt byggda för perioder utan mat. Forskningen visar att fasta:

‱ Rensar tarmen och kroppen

‱ Ger ökad energi och vitalitet

‱ Ökar ens tankeförmĂ„ga och koncentration

‱ Minskar inflammation i kroppen

‱ Stimulerar sjĂ€lvlĂ€kningen

‱ Minskar kroppsfettet (och vikten)

‱ SĂ€nker blodsockerhalten och ökar insulinkĂ€nsligheten, vilket motverkar metabola sjukdomar

‱ Aktiverar stamceller, dvs Ă€r föryngrande

‱ Reverserar Ă„ldrandeprocessen, dvs. förlĂ€nger livet

‱ Förhindrar Alzheimers sjukdom

‱ HĂ€mmar eller dödar parasiter

Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter; och har utvecklat olika metoder och fasteprogram – som VASS-protokollet – som leder dig rĂ€tt. Detta Ă€r den första stora boken om fasta i Sverige, en handbok och uppslagsverk i ett – fylld med ny kunskap, forskningsstudier och erfarenhet.

”Sannas Fastebok Ă€r ett mĂ„ste för alla som Ă€r intresserade av att utforska vĂ€lbefinnande genom en Ă„terkommande dygnsfasta!”

Elle Macpherson, founder, WelleCo

OM FÖRFATTAREN

Forskaren och författaren Sanna Ehdin var först med att sÀtta fokus pÄ vÄr naturliga sjÀlvlÀkning 1999 med den banbrytande boken Den sjÀlvlÀkande mÀnniskan. Den blev en ovÀntad internationell succé med 400 000 sÄlda exemplar i tio lÀnder. Sanna har förelÀst för över 100 000 personer och inspirerat mÀnniskor över hela vÀrlden till positiva livsförÀndringar.

Sanna Ehdin, författare, förelÀsare och entreprenör Àr en av Sveriges frÀmsta hÀlsopersonligheter vars 15 hÀlsoböcker sÄlt i över en miljon exemplar i tio lÀnder. Sanna Ehdin, PhD i immunologi, har samlat erfarenhet frÄn 12 Ärs biomedicinsk forskning och 30 Ärs studier i sjÀlvlÀkning, personlig utveckling och helhetshÀlsa till sin unika hÀlsosyn. Hon har förelÀst för över 100 000 personer och nÄr hundratusentals varje vecka via sin blogg och sociala media.

Sanna blivit utsedd till Sverige bĂ€sta talare, nominerad till ”Who's who in Green Beauty Scandinavia 2019” och röstades fram som Sveriges bĂ€sta hĂ€lsoblogg Ă„r 2011 och 2012.

Mer info: www.ehdin.com och bloggar pÄ https://ekoappen.se