(0)

Manual til et bedre arbejdsliv

audiobook & e-book


"VÊk drÞmmen om drÞmmejobbet, saml pÄ gode oplevelser og dyrk dine positive fÞlelser, rid pÄ bÞlgen af befordrende energi, spar op til hÄrde tider, tryk stop i god tid ved overbelastning, find din selvledelsesstil i det grÊnselÞse arbejdsliv, hold af hverdagen i god balance mellem arbejde og fritid/familieliv, kom pÄ ret kÞl og rette hylde efter en fyring, dyrk dine styrker og dit talent, og lad dig inspirere til det nÊste job i trivsel."

"Manual til et bedre arbejdsliv" sÊtter medarbejderen i fÞrersÊdet og ser pÄ, hvad man selv kan gÞre for at fÄ et bedre arbejdsliv med mindre stress og mere overskud. Psykolog Marianne Boje Andersen giver overblik over vanskelige situationer, som kan opstÄ pÄ de fleste arbejdspladser og kommer med lÞsningsforslag og vÊrktÞjer til at undgÄ dem i fremtiden. Samtidig giver bogen tips til den Ärlige medarbejderudviklingssamtale, og hvordan du kan fÄ mest muligt ud af den.

Kort sagt: En manual til et bedre arbejdsliv!

Marianne Boje Andersen er cand.psych. og arbejder som selvstÊndig erhvervspsykolog. Hun afholder kurser i blandt andet teambuilding, stresshÄndtering, karriere og arbejdsglÊde. I 2009 debuterede hun som forfatter med bogen "StresshÄndtering pÄ arbejdspladsen".


Narrator: Tine Rud
Duration: