(0)

Timeglasmodellen

E-book


Spis dig yngre, sundere og mere slank med denne internationalebestseller, der nu foreligger pÄ dansk. Timeglasmodellen giver et revolutionerende indblik i, hvordan vores krops aldring pÄvirkes af den mad, vi spiser. Modellen, som er udviklet af den belgiske lÊge og forsker, Kris Verburgh, viser vejen til sundhed og vÊgttab fra en unik ny vinkel - nemlig anti-aging. Baseret pÄ store videnskabelige studier indenfor ernÊring og Êldningsprocesser prÊsenterer Kris Verburgh sine banebrydende tanker om, hvordan du kan udskyde tegnene pÄ alderdom, reducere risikoen for at udvikle en rÊkke alvorlige sygdomme og endda gÄ ned i vÊgt pÄ samme tid ved at spise de rette fÞdevarer og udelukke andre.

Timeglasmodellen, der har solgt over 300.000 eksemplarer siden sin udgivelse, er ikke en diÊt. Den er en overskuelig model, der hjÊlper dig til at identificere, hvilke fÞdevarer, der har en anti-aging-effekt, og hvilke fÞdevarer, der omvendt er med til at Êlde din krop. Øverst i timeglas-modellen finder du de madvarer, du skal spise mindst af -nederst de fÞdevarer, du skal spise mest af.

I bogen afliver Kris Verburgh en rÊkke myter om diÊter og sundhed og dokumenterer, at vi i stedet for diverse slanke- og sundhedskure ganske enkelt skal spise de rette fÞdevarer og skÊre ned pÄ andre for at opnÄ at blive en yngre, sundere og slankere udgave af os selv.

Om forfatteren:

Dr. Kris Verburgh er lĂŠge og forsker i biogerontology (videnskaben om aldringsprocessen). Han skrev sin fĂžrste bog som blot 16-Ă„rig, og nu som kun 27-Ă„rig er han en af de mest profilerede videnskabsformidlere indenfor aldringsprocesser i verden.