(3)

Blogimarkkinointi

E-book


Saatko blogistasi mainetta, mammonaa vai mahavaivoja? Jos haluat kahta ensin mainittua, lue tÀmÀ kirja. Blogimarkkinointi on kÀytÀnnön opas ammattimaiseen bloggaamiseen. Kirja kertoo, kuinka blogi tukee bisnestÀsi ja miten blogilla voi tienata rahaa tai muita lisÀetuja. Kaikki tÀmÀ onnistuu tietenkin blogin lukijan ehdoilla: kirja auttaa rakentamaan kiinnostavan blogin, joka perustuu laadukkaaseen sisÀltöön.

Blogimarkkinointi - Blogilla mainetta ja mammonaa voitti Kultasulka-palkinnon MarkkinointiviestinnÀn Toimistojen Liitto MTL:n Kultasulka-kilpailussa. "SelkeÀ, konkreettinen ja tiivis teos, jolla on erinomainen uutuusarvo. Se toimii myös lyhyenÀ oppimÀÀrÀnÀ sellaisille, jotka eivÀt vielÀ tiedÀ aiheesta riittÀvÀsti. Tuomariston mielestÀ kirja tavoittaa laajan kohderyhmÀn aiheen parissa aloittelevista aina kokeneisiin konkareihin asti. Teos tuo myös konkreettisesti esille sen, miten tÀmÀn lajin markkinoinnilla voidaan tehdÀ tulosta", tuomariston puheenjohtaja, Keskon viestintÀjohtaja Merja Haverinen totesi tuloksia julkistettaessa voittajakirjasta.

"En nÀköjÀÀn edes tiennyt, mitÀ en tiennyt. Jos olisin lukenut tÀmÀn kirjan neuvot ennen kuin aloin turata blogiani, olisin sÀÀstÀnyt tuhansien eurojen arvosta työaikaani."

- Jari Parantainen, tuotteistaja

"Tiukka tietopaketti jokaiselle, joka haluaa jakaa asiantuntemustaan maailman kanssa, ja tÀten tÀrkeÀ lisÀ projektiin markkinoida Suomea ja suomalaisia paremmin."

- Professori Alf Rehn

"Jos kirjoitat blogia, lue tÀmÀ kirja. Jos olet miettinyt kenties kirjoittavasi blogia, lue tÀmÀ kirja. Jos et todellakaan aio kirjoittaa blogia, lue tÀmÀ kirja."

- Jörgen Westerling, markkinointi ja -viestintÀjohtaja, eCraft Oy Ab