(8)

De modigste eventyrene i historien

audiobook & e-book


Fantasi og stahet fÞrte norske Thor Heyerdahl og mannskapet hans tvers over Stillehavet pÄ en sivbÄt, til tross for alle advarsler om at de ville ende pÄ havbunnen. En god porsjon stahet drev ogsÄ newzealenderen Edmund Hillary og sherpaen Tenzing Norgay videre opp pÄ Mount Everest, der det siste partiet opp mot toppen er en livsfarlig balansegang pÄ en knivskarp egg. Utholdenhet og mÄlbevissthet var ogsÄ avgjÞrende da Vasco da Gama bestemte seg for Ä finne sjÞveien til India. Han nÄdde mÄlet, men med en brutalitet og fremferd som gjorde at han vendte mer eller mindre tomhendt hjem.

Her har vi samlet 20 dramatiske fortellinger om modige menn som var rede til Ă„ ofre alt for Ă„ leve ut en drĂžm, bevise en teori eller avlive en myte.

All verdens historie tar deg med pĂ„ en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens stĂžrste begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.


Narrator: Anders Ribu
Duration: