(6)

Ei paluuta entiseen

E-book


Herriotin suvun matriarkka Harriet hallitsee ylellistÀ taloaan ja sen asukkaita rautaisella otteella. Niin lapset kuin lastenlapsetkin pelkÀÀvÀt hÀntÀ, sillÀ hÀn ei osaa olla arvostelematta julmasti kaikkea ja kaikkia. Niin tytÀrtÀÀn HesteriÀ ja kymmenvuotiaita vilkkaita kaksosia Hunkia ja Hopalongia kuin nuorta HeleniÀ, viinaanmenevÀstÀ Bunnysta puhumattakaan. Harrietin omavaltainen pÀÀtös lopettaa kaksosten koira on korsi, joka katkaisee kamelin selÀn, ja pitkÀÀn suvussa muhinut kriisi on valmis.

Tarvitaan vaatimattomasti asuntoveneessÀ majaileva partasuinen ja lempeÀsilmÀinen taiteilija Kenny puhdistamaan ilmaa ja kaatamaan perheen tunkkaiset suojamuurit. Kenties samalla erÀÀn perheenjÀsenen elÀmÀÀn astelee myös rakkaus...

Ei paluuta entiseen on viehÀttÀvÀ romanttinen kertomus, jossa esiintyy myös muista Sairaala San Franciscossa -tarinoista tuttu tohtori Stefan Frank.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.