(1)

EN NY HEKSEJAGT : En udfordring for Team Milton

E-book


Team Milton, bestÄende af Silas, Ibsen, Ella og deres chefer, Milton og Li-Mei, udfordres fÞrst og fremmest af et drab i forstadsbyen Sundby. MenighedsrÄdene i Danmark udfordres sommetider af interne grupperinger og splittelser generelt. Det er netop det, der er pÄ spil i menighedsrÄdet i Sundby lige nord for Aarhus. Der skal ansÊttes en ny prÊst, da en af sognets tre prÊster er blevet 70 Är. En af de to prÊster i menighedsrÄdet hedder Rakel Linde, og hun har sin helt egen favorit til at skulle blive den kommende prÊst i sognet. Nogle synes blot, at det er nepotisme at fremhÊve et af sognebÞrnene som sin favorit til at blive deres nye prÊstekollega.

Den unge uddannede prÊst, som Rakel Linde gerne vil have til kollega, er dog speciel pÄ sin egen mÄde, hvilket ogsÄ vanskeliggÞr sagen og sÊtter sindene i kog. Det store spÞrgsmÄl er, om Rakel Linde mÄ opgive sit forehavende, og om Team Milton kan finde ud af, hvad der har fÞrt til et drab i byen, og hvilken forbindelse der er med stridighederne i menighedsrÄdet.

Li-Mei er pÄ barsel, men er ogsÄ sommetider en uvurderlig hjÊlp i efterforskningsarbejdet hos Team Milton. PÄ hjemmefronten hjÊlpes hun af veninden Ania, som hun og Ming har boende. Det giver ogsÄ udfordringer, og Silas har sin helt egen udfordring.