(0)

Hold da helt hus: - de bedste husmodertips til en renere og lettere hverdag

E-book


Hold da helt hus indeholder alle de bedste husmoder-tips og tricks fra din bedstemors tid, som alle, ikke mindst moderne familier med en travl hverdag, kan have glĂŚde af.

For moderne husførelse og rengøring behøver ikke hÌnge over vores hoveder som en irriterende mørk sky af dürlig samvittighed. Forfatterne viser os, hvordan vi enkelt, billigt og miljøvenligt kan holde vores hjem pÌne og rene, helt uden stress og sprÌkkede hÌnder.

Uønskede kaffepletter, nussede badeforhÌng og slatne salatblade er blot nogle af de ting, du lÌrer at fü bugt med i denne bog. Sü smøg Ìrmerne op, fat gummihandskerne og lad os komme i gang!

Om forfatterne:

Julie Skals (f. 1982) og Ann-Alicia Thunbo Ilskov (f. 1984) er begge vokset op i Vestjylland i familier, som gik op i at gøre tingene pü den gammeldags müde. De har vÌret ansat som barnepiger i Kongehuset og som husholdersker pü Schackenborg Slot. Sidenhen har de startet hjemmesiden husmoderen.dk. I dag studerer Ann-Alicia medievidenskab pü Syddansk universitet og Julie arbejder pü Skolen for Gastronomi, Musik og Design som gastronomilÌrer. Desuden er de begge faste husmoreksperter pü TV2s Go Morgen Danmark.