(19)

I sidste sekund

audiobook & e-book


Fenella og Periquine har leget sammen som børn og i fÌllesskab lavet mange gale streger, som Fenella sÌdvanligvis pütog sig skylden for. Da Periquine som voksen vender hjem fra hÌren - forgÌldet og uden en øre - samt forelsket i en velhavende skønhed, bliver det igen Fenella, som mü forsøge at klare hans største problem - penge! Hun ved, hvordan de kan bestjÌle en rig ügerkarl, og langt om lÌnge indvilliger Periquine i at forsøge. Det er ved at gü galt, men i sidste øjeblik slipper de vÌk. Men hvad der kommer let, gür let - og snart er de igen pü jagt efter en let müde at "tjene" penge pü.

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. ürhundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hünd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger pü verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregür i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigøjnere. KÌrligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang pü gang sÌttes den pü prøve. Dog er sand kÌrlighed altid stÌrkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.

Barbara Cartland (1901-2000) er af Vouge udnÌvnt til "den sande dronning af romantik", og med mere end 1 milliard solgte bøger pü verdensplan er hun uden tvivl den mest lÌste romantiske forfatter nogensinde


Narrator: Marian Friborg
Duration: