(1)

Livet med endometriose med Louise Dreisig

audiobook


Sygdommen endometriose rammer i gennemsnit hver 10. person med livmoder. Alligevel ved vi ikke ret meget om den. Det betyder bÄde lange ventetider pÄ en diagnose og manglende forstÄelse for endometriosens bivirkninger for dem, der lever med sygdommen. I dagens afsnit af Kh Underlivet taler Emma Libner med journalist, forfatter og endometriosepatient Louise Dreisig om, hvad det vil sige at have endometriose, hvordan man kan reagere, hvis man mistÊnker at have endometriose, og hvorfor det er sÄ vigtigt med mere fokus pÄ den smertefulde sygdom, der rammer sÄ mange.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


Narrator: Emma Libner
Duration: