(0)

Nattens Skygger 2 - Blodpagten

E-book


MAGTEN TAGES MED BLOD

Nattens Skygger er ikke, som Tian havde forventet. De er langt større og mere brutale, end han nogensinde havde forestillet sig, og nu er der ingen vej tilbage.

Efter at vÌre blevet bondefanget af en af de mÌgtigste natskygger mü Tian nu kÌmpe for at holde hovedet oven vande i sin nye tilvÌrelse blandt ambitiøse og nüdesløse snigmordere. Med sin bedste ven, Qil-Qinin, bortrejst stür Tian alene i sin søgen efter svar pü, hvem der drÌbte hans forÌldre. Men det kan vÌre godt det samme, for Tian har kun et mül for øje: HÌvn. Med SkyggesvÌrdet i sin besiddelse gør Tian sig hurtigt bemÌrket blandt de andre i klanen, og det begynder at ligne, at den pazra og khessaring efterladt af hans mor ikke kun er til pynt.

I sin søgen efter svar begiver Tian sig lÌngere og lÌngere ind i natskyggernes spind, og büde nye som gamle hemmeligheder kommer for en dag: Hvorfor er alle eksisterende khessaer pludselig samlet i samme by? Hvorfor døde Qil-Qinins far? Noget stort er under opsejling, og Tians søgen efter sine forÌldres mordere fører ham ud pü katastrofale stier, han aldrig troede, han skulle betrÌde. Samtidig bliver svÌrdets tag i ham stÌrkere, og prisen for at mestre elementernes gaver forøges.

Blodpagten er andet bind i Nattens Skygger.