(0)

Sexdronning

E-book


Sexdronning er en samling sarkastiske, humoristiske og fandenivoldske antifeministiske tekster, som byder på et sammensurium af urolige og ulykkelige skæbner, sex og kærlighed – men mest af alt misforståede situationer og følelsesmæssig famlen.

I bogen møder man blandt andre:

Tre tidligere elskere: Mads fra Aalborg, sorte Sambo og smukke Klaus fra Hellerup.

"Konceptmanden" - den excentriske og fabulerende reklamemand der er blevet sü afhÌngig af at inddele sin verden i stramme koncepter, at alt ramler, da han pü en internetside møder pigen Lena, som vÌkker alle hans hübløst romantiske og oldnordiske ideer til live.

Husmoren, Pia, der har füet den campingvogn - Hobby Excellent - hun altid har drømt om. Fladerne kan let tørres af, og vasken stopper ikke til bare südan lige. Den lille familie har füet fast plads ved Silkeborg Søcamping, men selvom hun og manden, Ole, burde vÌre lykkelige, sü er der noget, der ødelÌgger stemningen. Pia plages af mindrevÌrd og Ole für trang til at flygte. Efter kort tids ophold i Sverige, mü Ole dog sande, at han ikke er skabt til store kulturforandringer.

Jeg-fortĂŚlleren der, i en pastiche over Joe Brainards "I remember", lukker lĂŚseren ind i en modsĂŚtningsfyldt verden af pudsige, tragikomiske, perverse, platte og sanselige erindringer. Drivkraften er blandt andet fortĂŚllerens trovĂŚrdig der, som i resten af novellesamlingen, konstant er til genovervejelse.