(0)

TROEN OG VERDSLIGHEDENS VOGTERE : En udfordring for Team Milton

E-book


Hvad sker der, nĂ„r en gruppe af unge mandlige spastikere og yngre mĂŠnd med muskelsvind pludselig fĂ„r mulighed for at spejle sig i og fĂžlge en ung ”normal” mands liv pĂ„ helt tĂŠt hold? Det Ă„bner en sĂŠrdeles spĂŠndende verden op, men det bliver ogsĂ„ sĂŠrdeles synligt, at denne ”normale” mand, August, kastes ud i nogle ret vilde dilemmaer. Mange kiggede derfor digitalt med, da han scorede en ung pige, Mathilde, som kommer fra nogle familieforhold, hvor en indremissionsk menighed har dannet rammen om hendes opvĂŠkst. Et forhold mellem en kvinde fra en troende menighed og en verdslig mand er ikke uproblematisk. Nogen vogter ubĂžnhĂžrligt pĂ„ troen og verdsligheden.

Team Milton bestÄr af Silas, Ibsen, Ella og desuden Li-Mei, som er pÄ delvis barsel. Derfor er den allerede delvist pensionerede Milton tilbage som chef igen. For Team Milton bliver indledningen til denne efterforskningssag det faktum, at kvinden Mathilde pludselig melder to af sine brÞdre savnet.

Li-Mei og Ming lever i proformaÊgteskab, som har udviklet sig til et Äbent forhold. Det kommer helt bag pÄ Li-Mei, at hun pludselig mÊrker begejstring for det modsatte kÞn, selvom det ikke er rettet mod Ming.