(0)

UKENDT PEGEFINGER : En udfordring for Team Milton

E-book


Forestil dig, at du fÄr klippet din pegefinger af, og nogen efterfÞlgende udnytter den situation optimalt. Det er sÄdan en sag, der udfordrer Team Milton, som bestÄr af Silas, Ibsen, Ella og deres chef, Milton. Det femte medlem af Team Milton hedder Li-Mei og er pÄ barsel, men hun kan ikke helt holde sig fra at blande sig i deres igangvÊrende opklaringssag.

Fundet af denne pegefinger sÊtter dem pÄ et opklaringsarbejde, som trÊkker trÄde til flere forsvundne personer, som mÄske er i en lignende situation. Kvinden, Mariann, oplever ogsÄ, at hendes nye kÊreste, Mike, er ekstremt manipulerende over for hende. Hun sÞger hjÊlp hos sin eksmand og ekskÊreste, men spÞrgsmÄlet er, hvad Mike egentlig har med en afklippet pegefinger at gÞre. Det er dette link, som er en af udfordringerne i denne sag om Ukendt pegefinger, og der sÄs tvivl, om det er to opklaringssager, de stÄr over for, eller hvordan det hele hÊnger sammen.

Li-Mei tager sig mod til at tage en beslutning i forhold til sine mÞdre. Silas og kÊresten Ester kigger pÄ hus, hvilket fÄr Silas til at tage en yderst kontroversiel beslutning.