(4)

Silmänisku Alpeilla - eroottinen novelli

audiobook & e-book


Mari lÀhtee laskettelureissulle Alpeille ensimmÀistÀ kertaa elÀmÀssÀÀn. HÀnellÀ ei ole niin paljon laskettelukokemusta, mutta hÀn haluaakin paneutua afterski-elÀmÀÀn ja parhaassa tapauksessa kokea pienen seikkailun matkallaan. MÀkeen pÀÀstyÀÀn hÀn huomaa pian, ettÀ laskettelu on vaikea laji. HÀn kaipaa yksityisopetusta.

HÀn varaa yksityisopetustunnin, mutta pettymyksekseen saa ohjaajaksi elÀkeikÀisen papparaisen, joka ei todellakaan vastaa hÀnen odotuksiaan nuorista ja vetreistÀ ohjaajakomistuksista. Mari kuitenkin paneutuu laskettelutaitonsa hiomiseen vaikka sitten seuraavaa sesonkia varten, jos ei tÀllÀ kertaa muuta tapahtuisi kuin suksimista.

ErÀÀnÀ aamuna ohjaaja onkin vaihtunut nuoreen Luigiin. Ihanaa! Luigi on juuri sellainen tummasilmÀinen komistus, joka saa Marin sukat pyörimÀÀn jaloissa ihanalla tavalla. TÀmÀ mies on saatava illanviettoon mukaan viimeisenÀ iltana ennen kotiinlÀhtöÀ. TÀmÀ talviloma taitaa saada juuri sellainen lopetuksen jollaista Mari kipeÀsti kaipasikin. ViimeisenÀ iltana Mari sattumoisin törmÀÀ Luigiin ja tÀmÀn pariin ystÀvÀÀn. Illan lopuksi Mari, Luigi ja Luigin miespuolinen ystÀvÀ lÀhtevÀt Luigin luo jatkoille. Mari pÀÀtyy lÀheiseen kanssakÀymiseen ei vain yhden italialaisen komistuksen vaan kahden kanssa ja saa toivomansa pÀÀtöksen lomaviikolleen.