(667)

Aftalt spil: Off-campus 1

ljudbok och e-bok


Hannah Wells er pĂ„ alle mĂ„de fuld af selvtillid, bare ikke nĂ„r det kommer til sex og forfĂžrelse. Og nu er hun blevet forelsket i Justin, sĂ„ hvordan skal hun fange hans opmĂŠrksomhed? Den eneste mĂ„de er at gĂžre ham jaloux. OgsĂ„ selvom det indebĂŠrer, at hun skal privatundervise den irriterende, barnlige, selvtilfredse ishockey-holdkaptajn, Garrett, i bytte for en sĂ„kaldt ’date’.

Garrett Graham har aldrig drÞmt om andet end at blive professionel ishockeyspiller. Men hans faldende karakterer truer drÞmmen og han bliver nÞdt til at fÄ en privatlÊrer. Og hvem kunne vÊre mere oplagt end Hannah? En sarkastisk brunette som kan sikre ham de karakterer, han behÞver og som samtidig har brug for ham. Men da et enkelt, uventet kys fÞrer til hed sex, gÄr det hurtigt op for Garrett, at han ikke bare vil vÊre en brik i et barnligt spil. Han bliver nÞdt til at overbevise Hannah om, at den fyr, hun i virkeligheden er forelsket i, er ham.

AFTALT SPIL er fĂžrste bind i den populĂŠre OFF-CAMPUS-serie.

Serien er blevet rost til skyerne og er for alle med hang til en god historie fyldt med vidunderlig humor og atmosfĂŠre. Underfundig og romantisk og med karakterer fulde af personlighed.'

Elle Kennedy er New York Times, USA Today og Wallstreet Journal bestsellerforfatter. Hun er fĂždt og opvokset i Toronto, Ontario og har en BA i Engelsk fra York University. Hendes bĂžger er solgt til udgivelse i flere lande.