(3)

Gudedatteren

ljudbok och e-bok


"Gudedatteren" er afslutningen pĂ„ Kathrine Louise Nielsens trilogi om halvguden Maeve, der mestrer bĂ„de ildmagi og vandmagi. Maeve rejser alene ud for at redde sin forsvundne bror. Undervejs er hun nĂždt til at ĂŠndre sin mission, da den onde troldmand Novtorn lykkes med at drĂŠbe guder i gudernes rige – med katastrofale fĂžlger i menneskenes verden. Til sidst mĂ„ Maeve opbyde alle sine krĂŠfter for at redde sig selv og sine nĂŠrmeste. Men det kommer til at krĂŠve et stort offer for Maeve, og kan det overhovedet lade sig gĂžre at vinde over Novtorns mĂžrke Ă©n gang for alle?

Hvis du er vild med Harry Potter-universet, sÄ er Kathrine Louise Nielsens trilogi om halvguden Maeve lige noget for dig! Trilogien bestÄr af bÞgerne "Ild og vand", "De spidsÞrede" og "Gudedatteren". Der er tale om klassiske fantasy-romaner, som reprÊsenterer genren pÄ allerbedste vis.

Kathrine Louise Nielsen er en dansk romanforfatter og tekstforfatter. Hun er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab fra KÞbenhavns Universitet og har blandt andet skrevet fantasy-romanerne "Ild og vand", "De spidsÞrede" og "Gudedatteren" om den heltemodige pige Maeves tilvÊrelse pÄ trolddomsskolen Layvon.


UpplÀsare: Malene Bjerg
LĂ€ngd: