(0)

Lyden af stille ro

ljudbok och e-bok


"Miremare er gift med Anders. De har vÊret gift i mange Är, og i grusomme Þjeblikke kan hun ikke huske, hvad det egentlig var, hun blev forelsket i, og i endnu vÊrre Þjeblikke tvivler hun pÄ, om hun nogensinde har vÊret forelsket. Hun kan ikke huske fÞlelsen af forelskelse, men nÊrmere en fÞlelse af, ja, hun ved faktisk ikke altid af hvad."

Det er fÞrst, da Miremare mister de ting, hun altid har set som sikre og nÞdvendige, at det gÄr op for hende, at hun har klamret sig til de forkerte holdepunkter. Hun ved ikke lÊngere, hvad hun skal drÞmme om, hvem hun selv er helt inderst inde, eller hvad hun skal navigere efter pÄ livets vej. Miremares sorg over alt det, hun har mistet, fÞrer hende til Thy, hvor hun pludselig aner noget af det, hun har lÊngtes efter uden at vide det.

Bodil Odde er en dansk forfatter, underviser og coach. Hun har over 30 Ärs erfaring med at hjÊlpe mennesker til at opdage deres eget potentiale, turde drÞmme deres egne drÞmme og gÄ efter det, de vil have. Det er nogle af de temaer, der gÄr igen i hendes roman "Lyden af stille ro".