(14)

Tabet

ljudbok och e-bok


Hvert Är mistes 20.000 ufÞdte bÞrn ved tidlige, spontane aborter. Det svarer til cirka 25 procent af alle konstaterede graviditeter. Men selv om aborterne er forbundet med stor sorg, er det ikke noget, vi taler om eller har et fÊlles sprog for. Heller ikke parrene imellem. For hvordan sÞrger man ens, nÄr det kun er den ene, der har bÄret det ufÞdte barn i sig?

I 'Tabet – FortĂŠllinger om at miste sit ufĂždte barn' fortĂŠller 18 kvinder og mĂŠnd deres historier om at miste, om sorgen, ensomheden, de knuste fremtidsdrĂžmme – og om det ukuelige hĂ„b om at skabe en familie.

Forrest gĂ„r ivĂŠrksĂŠtter Le Gammeltoft – som selv har vĂŠret gravid fem gange, men i dag "kun" har to bĂžrn – og med sig har hun blandt andre borgmester og forhenvĂŠrende socialminister Benedikte KiĂŠr (K), ivĂŠrksĂŠtter Liv Winther, influencer Emily Salomon og tv-vĂŠrt Mette Cornelius, som alle fortĂŠller om de mange Ă„r med gentagne tab. I bogen bidrager en rĂŠkke eksperter ogsĂ„ med tanker om, hvordan det fysisk og psykisk pĂ„virker kvinder – og mĂŠnd – at miste deres stĂžrste drĂžm.