(1)

Bjarne Lisby

audiobook


Gennembrudshittet "De gamle bukser" fra 1977 gav Bjarne Lisby spillejobs pĂ„ de store scener langt fra de tilrĂžgede vĂŠrtshuse, han hidtil havde frekventeret. Siden har Lisby aldrig manglet nye bukser – han fik som regel et par forĂŠrende hver gang, han gik pĂ„ scenen, da hittet var pĂ„ sit hĂžjeste. I dag er de gamle bukser udstillet pĂ„ et Schlagermuseum i SorĂž med andre dansktopskatte, bl.a. Keld Heicks grandprixjakke og Gustav Wincklers strĂ„hat.

VĂŠrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

De fleste af os har pÄ et eller andet tidspunkt skrÄlet med pÄ dansktophit som "Du burde kÞbe dig en tyrolerhat" og "Jeg er sÄ ked af, den hÊnger ned af". I Her & Nu podcasten "Sangen, der Êndrede mit liv" sÊtter vi spot pÄ den danske sangskat og taler med en rÊkke dansktopsangere om det hit, der gav dem deres folkelige gennembrud og i Ärtier har sat ild til landets dansegulve.

VĂŠrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Helle Bill er uddannet journalist fra Danmarks JournalisthĂžjskole og skriver for ugebladet Her&Nu, hvor hun isĂŠr beskĂŠftiger sig med kulturindhold og menneskelige portrĂŠtter.


Narrator: Helle Bill
Duration: