(0)

Johnny Reimar

audiobook


Da Johnny Reimar hørte en gruppe feststemte danskere synge "Du burde købe dig en tyrolerhat" en sen nattetime pü Gran Canaria, vidste han, at han havde lavet et hit. Megahittet fra 1969 var med til at give ham tilnavnet Partykongen, og de nÌste to ürtier turnerede Reimar fÌdrelandets sportshaller tynde med tyrolerhatten pü hovedet. Efter 50 ür er publikum stadig lige vilde med det humørfyldte nummer, og Reimar selv kunne aldrig drømme om at tage det af sin spilleliste.

VĂŚrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

Redaktør: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

De fleste af os har pü et eller andet tidspunkt skrület med pü dansktophit som "Du burde købe dig en tyrolerhat" og "Jeg er sü ked af, den hÌnger ned af". I Her & Nu podcasten "Sangen, der Ìndrede mit liv" sÌtter vi spot pü den danske sangskat og taler med en rÌkke dansktopsangere om det hit, der gav dem deres folkelige gennembrud og i ürtier har sat ild til landets dansegulve.

VĂŚrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

Redaktør: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Helle Bill er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og skriver for ugebladet Her&Nu, hvor hun isÌr beskÌftiger sig med kulturindhold og menneskelige portrÌtter.


Narrator: Helle Bill
Duration: