(1)

Susanne Lana

audiobook


"Hvis tĂ„rer var guld" fra 1971 er Susanne Lanas mest populĂŠre hit. Siden skulle det ogsĂ„ vise sig at blive enormt sigende for hendes eget liv. Lana fik nemlig skamferet sit ansigt af en tidligere kĂŠreste, som ikke ville acceptere, at hun forlod ham. I dag er dansktopsangeren 73 Ă„r og stemmen bedre end nogensinde – sceneoptrĂŠdenerne kan hun blive ved med at holde til, fordi hun holder sig i gang med lange gĂ„ture med sin hund hver eneste dag.

VĂŠrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

De fleste af os har pÄ et eller andet tidspunkt skrÄlet med pÄ dansktophit som "Du burde kÞbe dig en tyrolerhat" og "Jeg er sÄ ked af, den hÊnger ned af". I Her & Nu podcasten "Sangen, der Êndrede mit liv" sÊtter vi spot pÄ den danske sangskat og taler med en rÊkke dansktopsangere om det hit, der gav dem deres folkelige gennembrud og i Ärtier har sat ild til landets dansegulve.

VĂŠrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Helle Bill er uddannet journalist fra Danmarks JournalisthĂžjskole og skriver for ugebladet Her&Nu, hvor hun isĂŠr beskĂŠftiger sig med kulturindhold og menneskelige portrĂŠtter.


Narrator: Helle Bill
Duration: