(1)

Lille Palle

audiobook


Selvom "HÊngepilen" fra 1972 faktisk handler om et trÊ og en gartner, leverer Lille Palle altid omkvÊdet "Jeg er sÄ ked af, den hÊnger ned ad, sÄ jeg har Þnsket mig sÄ tit, at den mÄ gerne stritte lidt" med et humoristisk glimt i Þjet. Men grÊnsen mellem lummer og sjofel er hÄrfin, mÄtte han sande, da et af hans andre hit blev mishandlet i en sÄdan grad, at han sÄ sig nÞdsaget til at tage det af sin spilleliste nogle Är. HÞr ogsÄ dansktopsangeren fortÊlle om sin tid pÄ Bakkens Hvile, den bedste tid i hans liv.

VĂŠrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

De fleste af os har pÄ et eller andet tidspunkt skrÄlet med pÄ dansktophit som "Du burde kÞbe dig en tyrolerhat" og "Jeg er sÄ ked af, den hÊnger ned af". I Her & Nu podcasten "Sangen, der Êndrede mit liv" sÊtter vi spot pÄ den danske sangskat og taler med en rÊkke dansktopsangere om det hit, der gav dem deres folkelige gennembrud og i Ärtier har sat ild til landets dansegulve.

VĂŠrt: Helle Bill, Her & Nu

Producer: Freia Dam

RedaktĂžr: Simone Brandt Hald

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Helle Bill er uddannet journalist fra Danmarks JournalisthĂžjskole og skriver for ugebladet Her&Nu, hvor hun isĂŠr beskĂŠftiger sig med kulturindhold og menneskelige portrĂŠtter.


Narrator: Helle Bill
Duration: