(0)

Barnepigen 3: Stormens skader

E-book


"Han svarede med et gisp og en pludselig bevægelse, der væltede hende om på ryggen. Deres munde slap ikke hinanden, men nu var Mathilde stakåndet og grådig. Hun trykkede ham ind til sig med hænderne på hans lænd, og han dækkede hende med sin lange, faste krop."

Mathilde Krygers ophold på grev Munkholms gods har har langt fra været gnidningsfrit. Arbejdet som barnepige for den lille Jakob har vist sig både fyldt med svære udfordringer og glædelige overraskelser, den glædeligste værende mødet med grevens bror, Silas. Det er dog netop denne glæde, der gør det umuligt for Mathilde at blive på godset, da Silas forsvinder i en storm.

"Barnepigen" er en romantisk-historisk novelle-serie om barnepigen Mathilde Kryger, og hendes skæbnesvangre ophold på grev Munkholms gods.

Læs også: ” Barnepigen 1: Grevens bror”, "Barnepigen 2: Flammende hjerter", "Barnepigen 4: Kusinens plan" og "Barnepigen 5: Bryllup"

Barbara Nordström er et pseudonym for en dansk forfatter og journalist, som i hele sit arbejdsliv har skrevet om det, der knytter mennesker sammen: Kærlighed, erotik, sorg og længsel. Barbara Nordströms fokus er erotik, altid med en lykkelig slutning. Hendes motto er ”alle længes efter en happy end.” Barbara Nordström finder inspiration alle steder, hvor mennesker mødes, men især i sit elskede København og i Sydfrankrig, hvor hun tilbringer vintrene.