(28)

Mio och matchen

audioboek en e-book


Mio Ă€r stjĂ€rnan i fotbollslaget Attack. Men han kĂ€nner att det Ă€r nĂ„got som saknas. Han behöver ny energi. SĂ„ i smyg börjar han hĂ€nga i parken och spela boll med kidsen som brukar samlas dĂ€r. I parken Ă€r det Lola som Ă€r bĂ€st pĂ„ plan. Mio tror att han ska kunna imponera pĂ„ henne, men istĂ€llet fĂ„r han lĂ€ra sig en hĂ„rd lĂ€xa 
 och mĂ„ste spela sitt livs tuffaste match.

SportKlubben Ă€r serieromaner för alla i mellanĂ„ldern som gillar sport och spĂ€nning. Rapp dialog och coola illustrationer skapar de fartfyllda berĂ€ttelserna som Ă€r lĂ€tta att följa, men aldrig blir lĂ„ngtrĂ„kiga. Varje historia inleds med en presentation av huvudkaraktĂ€rerna i text och bild. Sist i böckerna finns en ordlista som förklarar svĂ„ra ord. Serien Ă€r en perfekt ingĂ„ng till lĂ€sning för den som vill ha historier med bra driv och högt tempo. Böcker att Ă€lska och att kĂ€nna igen sig i – riktiga blandvĂ€ndare.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.


Verteller: Patrik Hont
Duurtijd: