(0)

BRANDFARLIGT DRAB : En udfordring for Team Milton

E-book


Kan man dø to gange? Det kan lyde som et urealistisk spørgsmül. Ikke desto mindre er det, hvad Team Milton, bestüende af Ella, Li-Mei, Silas, Ibsen og Milton, bliver konfronteret med. En midaldrende kvinde, LÌrke, findes indebrÌndt i sit eget hus i Aarhus-forstaden Sundby, hvor hun boede alene. LÌrke er übenbart ikke død under branden, viser det sig, og en efterforskning tager sin begyndelse, for hvem ønskede at brÌnde en allerede død kvinde i kvindens eget hjem?

Det giver Team Milton hovedbrud at finde gerningsmanden, der ikke lige umiddelbart er til at fü øje pü, med manglende spor og indlysende motiver. Der skal dog flere tragiske hÌndelser til, før der synes at komme en übning i sagen. Det er dog ikke en helt almindelig gerningsmand, som viser sig at vÌre den brandfarlige drabsmand.

Find ud af, hvordan det hele hÌnger sammen i denne bog, Brandfarligt drab, bind 47 i Team Milton-krimiserien, hvor Li-Mei ogsü für besøg hjemme af en overnattende gÌst?

Silas hjÌlper sin bedste kammerat, Samuel, som bliver truet med ret sü voldsomme trusler, der krÌver øjeblikkelig handling.