(0)

Lena - erotiske noveller

E-book


Efter et nostalgi-indgydende møde med en gammel barndomsven, fandt jeg mig selv vandre rundt i de velkendte omgivelser fra min ungdom. På denne bænk røg jeg min første majspibe fyldt med indisk hash. I denne garage udforskede jeg kærlighedens intime verden for første gang med den sødmefulde Maja, hendes blide kinder mod bilens kølige motorhjelm. Uden varsel fandt jeg mig selv på den forbudte side af hegnet til rækkehuset; hjemmet for familien Engen - måske boede de der endnu? Jeg vidste det ikke.

Der lå den pinligt perfekte have fremfor mig, præget af præcis symmetri. Den skinnende grønne græsplæne og frodige æbletrær og bærbuske stod frem som småborgerskabets helligdomme. Gemt bag en busk sad jeg stille og lod tankerne flyve.

Overraskende nok blev mine tanker hurtigt overmandet af pubertære fantasier; de fyldte mit sind med drømme om seksuel lyst, der boblede op og aftog i takt med ungdommens spontane begær - som om disse gamle trækker var gennemsyret af en erotisk magnetisme, der stadig havde magten til at vække mine dybeste lidenskaber...

Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.