(0)

Richard Sorge - Sovjetunionens James Bond

audiobook


Vi kender allesammen James Bond. Den charmerende britiske agent med hang til martinier, smukke kvinder og med licens til at dræbe. Men på den anden side af jerntæppet har de deres egen populære hemmelige agent Max Otto von Stierlitz. Og von Stierlitz er baseret på den tyskfødte russiske helt Richard Sorge, der var spion for russerne i Kina og Japan under anden verdenskrig. Og ligesom James Bond havde Sorge også charmen på sin side. I dette afsnit af Undercover fortæller vi historien om Richard Sorge, Sovjetunionens James Bond.

Vært: Thomas Hee

Manus og tilrettelæggelse: Thomas Hee

Lyddesign: Matias Brogård

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Undercover

Alle kneb gælder når spioner og agenter jagter efterretninger. Under fremmede himmelstrøg lever de ensomme liv under falske identiteter, udsendt af hemmelige tjenester med mærkelige bogstavkombinationer. I Undercover fortæller journalist Thomas Hee historien om de mest spektakulære spion- og agentaktioner i nyere tid. Historier som nogle gange er så vilde, at det er svært at tro på, at de faktisk har fundet sted.

Thomas Hee (f. 1977) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet på TV2 og på Ritzaus bureau med særligt fokus på forsvars- og efterretningsstof.


Narrator: Thomas Hee

Duration: