(8)

Park

ljudbok och e-bok


Ny lydbog af Henrik Frederiksen - en af Danmarks bedst sĂŠlgende forfattere med mere end 300.000 solgte bĂžger.

90’ernes stĂžrste natklub i KĂžbenhavn – Park pĂ„ Østerbro – ligger Ăžde hen. Den legendariske boksetrĂŠner og promotor Robert Schultz har lĂŠnge drĂžmt om at skabe en eksklusiv klub. Nu har han chancen for at genskabe fordums storhed – i bĂ„de familie- og forretningsforhold.

Hovedpersonen har arbejdet som dĂžrmand pĂ„ Park og haft Robert Schultz som boksetrĂŠner. Da han ankommer til en boksegalla til ĂŠre for Robert, vender det hele tilbage til ham – aggressionerne og hadet.

Et magtspil lĂŠgger en skygge over gallaaftenen og giver en fornemmelse af en familie, der vogter over en hemmelighed.

Den verden, hovedpersonen forlod for mange Ă„r siden, fĂžrer til et voldsomt indre opgĂžr. Der er ting, han ikke kan styre – ting, han vil frigĂžre sin lille sĂžn for. Noget, der truer med at ĂždelĂŠgge dem begge.

PARK er en mĂžrk og humoristisk roman om afpresning, angst og umulig kĂŠrlighed.

”En interessant roman, som bĂ„de er en nutidig kĂžbenhavnerroman og vel en slags selvbiografisk og selvreflekterende metaroman. Velskrevet i retning af det jazzede og urbant hĂ„rdkogte. En romantisk men uforlĂžst kĂŠrlighedshistorie. Hvad ser Hannah dog i hovedpersonen?”

Bo Tao Michaëlis, Politiken

”Hold da op for en hésblésende tour de force i ”testosteron-land”. Boksere, gangstere og dejlige damer i en stor, ordrig, fabulerende, kulþrt mobbedreng af en roman.”

Hella Joof, filminstruktĂžr

”Henrik Frederiksen Ăžser af sine egne erfaringer i ringen og i dĂžren, og resultatet er en hĂ„rdtslĂ„ende fortĂŠlling, der rammer i solar plexus.”

Andreas Karker, BT

”Henrik Frederiksen er den perfekte guide ind i skyggerne, nĂ„r han genbesĂžger en spĂŠndende verden, han tidligere var en del af. God fortĂŠlling.”

Flemming MĂžldrup, tv-vĂŠrt DR