(1)

Digijalkakauppa

e-book


Haluatko kehittÀÀ kivijalkakauppaasi ja perustaa verkkokaupan, tai toisinpÀin? TÀmÀ kirja on kirjoitettu sinulle, jota kiinnostaa vÀhittÀiskaupan uusimmat kehitystrendit ja tulevaisuuskuvat. Haluatko tietÀÀ, kuinka rakennetaan kivijalkakaupan ja verkkokaupan hybridi, digijalkakauppa?

Faktaa kirjastani:.

* Digijalkakauppa on kivijalkakaupan ja verkkokaupan hybridi, omnikanavan ja median liittolainen 144 sivua.

* Lukuisia piirroksia, sarjakuvia ja mallinnuksia.

* LisÀksi offline markkinoinnin ideakuvasto

* Kolme Digijalkakauppa casea: Lankakauppa Titityy, Beyond Store ja KOTO Designmarket.

YhdistÀmÀllÀ kivijalkakaupan ja verkkokaupan parhaat puolet saat vauhtia kauppasi toimintaan, sinusta voi tulla menestyvÀ hybridikauppias. TÀmÀ aihe kiinnosti minuakin, siksi tein siitÀ kirjan, johon Sinunkin kannattaa tutustua!

MyymÀlÀ on muuttumassa teatteriksi, paikaksi, joka tarjoaa elÀmyksiÀ. Offline myymÀlÀn rinnalle perustetaan yhÀ useammin verkkokauppa, jolloin voidaan puhua jo monikanavaisesta kaupanteosta. Omnikanavaisuus (omnichannel) on koko kirjan yhdistÀvÀ ja yhteensitova liima, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen yritysten ja kuluttajien vÀlille esimerkiksi kasvokkain, kÀnnykÀllÀ, tabletilla tai tietokoneella.

MyymÀlÀ on media verkossa ja toisaalta teatteri kivijalassa. Oli miten oli, tÀrkeintÀ digijalkakauppiaan on hallita sisÀllöntuotanto. SisÀltö syntyy yrityksen historiasta, arjesta ja tapahtumista. Se on tuotekuvauksia, katalogeja ja somepÀivityksiÀ. TÀrkeÀssÀ roolissa ovat tietysti yrityksen henkilökunta ja heidÀn asiantuntemuksensa. Tietoa, osaamista ja kokemuksia voi jakaa esimerkiksi artikkelien ja oppaiden muodossa.