(0)

SPRINGTIME - EN NY BEGYNDELSE

e-book


De rejste til den anden ende af universet – men glemte at efterlade menneskets dĂ„rligdomme pĂ„ Jorden

For at starte pÄ en frisk har mennesket forladt en dÞende jordklode og er rejst til planeten Springtime. Her mÞder det et blÄhudet folkefÊrd, som lever pÄ jÊger-samler-stadiet. Sammen med de indfÞdte opbygger menneskeheden et nyt samfund med byer, jernbaner, minedrift, og hvad der ellers hÞrer til en civilisation.

Men samspillet mellem de to racer er ikke altid lige harmonisk. Der opstÄr en indfÞdt terrororganisation, Den BlÄ HÄnd, som med bombeangreb og vold skaber frygt i samfundet. For at modvirke Den BlÄ HÄnds terror fÄr myndighederne Þgede befÞjelser, hvilket betyder mere politi i gaderne og Þget overvÄgning.

Alt imens forsÞger andre at skabe sig en tilvÊrelse og leve et godt liv. Men det er ikke altid lige let. For hvordan gennemskuer menigmand, hvem der er skurkene, og hvem man kan stole pÄ?

Uddrag af bogen

Da Manow vendte tilbage til vĂŠrelset, havde kunden tĂŠndt for holo-tv’et. Han sad og sĂ„ en nyhedsudsendelse. At dĂžmme ud fra hans bekymrede ansigtsudtryk indeholdt den dĂ„rlige nyheder. En eksplosion havde fundet sted i en underjordisk mine i New Alaska. Han havde da vist for resten fortalt, at det var i New Alaska, han levede til daglig.

Imens Manow tog tÞj pÄ, fulgte hun med i nyhedsudsendelsen med et halvt Þre og et kvart Þje. Myndighederne mente, der var tale om et bombeangreb udfÞrt af terrororganisationen, Den BlÄ HÄnd. Helt konkret, hvordan det var lykkedes dem at udfÞre udÄden, blev der ikke nÊvnt noget om. Blot at der sandsynligvis havde vÊret tale om en selvmordsbombemand.

Om forfatteren

Maik Jensen er fĂždt 1962 i Frederikshavn, hvor han fortsat har sin base. Hans store lidenskab er at rejse i udlandet, men at besĂžge det fjerne univers har han stadig til gode.

Tidligere har Maik Jensen udgivet tre romaner samt en rékke sf-noveller. Springtime – en ny begyndelse er hans fþrste sf-roman.