(26)

Et kys til bruden

audiobook & e-book


Efter at den purunge Theolas forÌldre er omkommet, skal hun bo hos sin onkel hertugen af Wellesbourne. Men hun møder kun kulde og foragt i sit nye hjem, og hendes glÌde er derfor stor, da hun bliver udvalgt til at ledsage sin forkÌlede og selvglade kusine Catherine til Kavonia, hvis konge har anholdt om Catherines hünd. Men i Kavonia ulmer oprøret, og to dage før brylluppet slür det ud i lys lue, og Theola bliver midtpunktet i et drama, der fuldstÌndig Ìndrer hendes tilvÌrelse ...

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. ürhundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hünd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger pü verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregür i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigøjnere. KÌrligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang pü gang sÌttes den pü prøve. Dog er sand kÌrlighed altid stÌrkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.


Narrator: Anne-Mette Johansen
Duration: