(0)

Avain sydämeesi

e-book


Hilla totuttelee äitiyteen, ja Hanna yrittää valita miehistä parhaimman.

Hanna pitää Roomasta ja siellä tekemästään projektityöstä. Nyt kutsuu kuitenkin Suomi, sillä Hillan tyttären ristiäiset lähestyvät ja Hannasta on tulossa parhaan ystävänsä esikoisen kummi. On haikeaa jättää Rooman aurinkoinen arki taakse, mutta onneksi kotona odottavat tuttu työ kirjastossa ja kuuma palomies. Hanna ei ole kuitenkaan varma, mihin suuntaan tahtoo elämänsä vievän. Asiaa ei ainakaan helpota se, että palomiehen lisäksi kuvioissa pyörii äkkiä kolme miestä lisää!

Hilla totuttelee uuteen elämäänsä äitinä. Miten ihana pieni tytär onkaan! Mutta vaikka Hillan mies Harri on uudesta tulokkaasta aivan yhtä lumoutunut, on tämä aina vain vähemmän kotona. Harrin bändin tekemä läpimurto vie miehen mennessään, ja Hilla yrittää pärjätä yksin huonosti nukkuvan vauvan kanssa. Kestääkö avioliitto uudenlaisen arjen? Onneksi Hillalla on kuitenkin Hanna, jolle hän voi purkaa sydäntään.

Ulla-Mari Kivi (s. 1960) on suomalainen kirjailija, joka työskentelee Alavieskan kirjastotoimenjohtajana. Kivi on kirjoittanut romaaneja, novelleja ja näytelmiä.