(7)

Du er leder, ikke coach: Ansvaret er dit

audioboek


Har du viljen til at lede? Og Ăžnsker du at excellere i dit lederskab?

SÄ fÄr du med denne bog anvisninger og vÊrktÞjer til at skabe de bedst mulige resultater som leder.

DU ER LEDER, IKKE COACH udfordrer den spÞrgende ledelsesstil og sÊtter fokus pÄ de klassiske ledelsesdyder. Det er lederen, der har ansvaret, gÄr forrest, samler flokken, motiverer og leder gruppen mod hÞjere mÄl.

Virksomhedsejer og topchef Henrik Lind samt HR-direktÞr og erhvervspsykolog Dion SÞrensen giver indblik i og eksempler fra virksomheder og topledelse. De deler deres erfaringer som ledere i blandt andet energiselskabet Danske Commodities, der pÄ 14 Är opbyggede en stÊrk performancekultur og en Ärlig omsÊtning pÄ 70 mia. kr.

Selvom verden er mere kompleks, er ledelsesopgaven uĂŠndret. Det er et stort og krĂŠvende ansvar at lede andre mennesker – et ansvar, der skal tages alvorligt. For konsekvenserne af dĂ„rlig ledelse er enorme, bĂ„de for virksomhederne, de ansatte og for de ledere, som ikke lykkes i rollen.

Med bogen fÄr du syv konkrete ledelsesdiscipliner, der bliver udfoldet i en rÊkke praktisk anvendelige vÊrktÞjer, som du kan bruge til at udvikle dine ledelseskompetencer og excellere i dit lederskab.


Verteller: Jesper Platz
Duurtijd: