(191)

Etsi minut

audioboek en e-book


Anna rakkaudelle mahdollisuus

Kutsu minua nimellÀsi, elokuvana Call me By Your Name, lumosi lukijat ja katsojat kautta maailman. Nyt André Aciman palaa rakastettujen henkilöidensÀ pariin kirjassa Etsi minut.

Etsi minut kertoo herkÀllÀ otteella suuren rakkauden elÀmÀÀ mullistavasta vaikutuksesta Elion, Oliverin ja Elion isÀn Samuelin elÀmÀssÀ. Samuel, eronnut mies, istuu junassa matkalla Roomaan tapaamaan poikaansa Eliota. Kun kaikki elÀmÀssÀ ja rakkaudessa on jo ohi, kohtalo pÀÀsee yllÀttÀmÀÀn hÀnet. Vuosia myöhemmin Elio, ammatiltaan klassinen pianisti, kohtaa sattumalta ihmisen, josta voisi tulla hyvin tÀrkeÀ. Voiko kukaan kuitenkaan olla yhtÀ tÀrkeÀ kuin Oliver? New Yorkissa Oliver pysÀhtyy pohtimaan elÀmÀÀnsÀ. Ovatko helpot valinnat johdattaneet hÀntÀ harhaan, ja onko vielÀ mahdollista pÀÀttÀÀ toisin? Uskaltaisiko hÀn vielÀ etsiÀ Elion ja rakkauden?

André Aciman (s. 1951) on yhdysvaltalainen kirjailija ja kirjallisuuden professori, joka kasvoi ranskankielisessÀ perheessÀ EgyptissÀ ja Italiassa ja muutti Yhdysvaltoihin aikuisuuden kynnyksellÀ. HÀn opettaa ranskalaista kirjallisuutta ja luovaa kirjoittamista New York City UniversityssÀ. Kaunokirjallisuuden lisÀksi hÀn on kirjoittanut palkitun muistelmateoksen Out of Egypt. Kutsu minua nimellÀsi on hÀnen tunnetuin romaaninsa.


Verteller: Jukka PitkÀnen
Duurtijd: