(0)

Felix og cykelmusen Halt

e-book


Ny bĂžrnebog om vigtigheden af at vĂŠre venner med nogle, der ikke ligner os selv

Felix’ bedste ven hedder Halt. Selvom Halt er en mus, og Felix er et menneske, sĂ„ har de det rigtig godt sammen. De elsker begge to at cykle rundt og opleve ting, og der sker da ogsĂ„ nĂŠsten altid noget spĂŠndende, nĂ„r de er ude pĂ„ deres ture. En dag finder de en flaskepost pĂ„ stranden og kommer pĂ„ sporet af en skat, der ligger begravet pĂ„ en Ăž. Det bliver begyndelsen pĂ„ en spĂŠndende skattejagt med masser af oplevelser undervejs.

Bogen henvender sig til bÞrn mellem 9 og 12 Är. Den er ogsÄ velegnet som hÞjtlÊsningsbog.

Uddrag af bogen

Da de nĂ„ede stranden, sagde Halt: ”Selvom vejret er godt, er der ikke ret mange mennesker pĂ„ stranden, sĂ„ det er Ă„benbart det helt rigtige tidspunkt, vi kommer pĂ„.”

”Det er jo bare helt perfekt,” svarede Felix og fortsatte: ”Skal vi sĂ„ ikke bare se at komme ud i vandet?”

De kom hurtigt i badebukserne og kastede sig ud i bĂžlgerne.

Da de havde plasket rundt et stykke tid, begyndte de at gÄ ind mod kanten igen.

”Har du set den flaske, der ligger der?” sagde Halt og pegede pĂ„ en flaske, som lĂ„ i vandkanten. Felix rettede straks blikket mod den, og selvom den lĂ„ lidt vĂŠk, kunne han se, at der lĂ„ et stykke papir inden i den.

Om forfatteren

POUL RIBER SCHACKSEN er lÊreruddannet med dansk og idrÊt som hovedfag. Han har ogsÄ virket som artikelskribent og foredragsholder i Danmark sÄvel som i udlandet. Desuden har han deltaget i radio- og tv-indslag med emner som Europas hovedstÊder, spisesteder, hoteller samt ridning. Han er forfatter til en lang rÊkke bÞger inden for flere genrer.