(47)

Frieri med förhinder

audioboek en e-book


"Jag avskyr er! Lova att inte fria till mig!"

Hertigen av Wydeminster trodde knappt sina öron. Skulle han, som var kÀnd för sina otaliga kÀrlekshistorier, fria till denna odrÀgliga unga kvinna, som hade stoppat honom genom att stÀlla sig mitt pÄ vÀgen till Berkhampton House. "Jag försÀkrar att jag inte har en tanke pÄ att gifta mig med er", sade han. DÄ han Äkte vidare hoppades han att han skulle slippa Äterse den oförskÀmda, egensinniga lady Aldora. Men ödet hade annat i Ätanke ...

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.