(87)

Haaste

audioboek en e-book


Eroottinen tarina kielletystÀ intohimosta ja rajojen rikkomisesta

SosiaalityötÀ opiskelevan Pihlan mieli on ollut maassa siitÀ lÀhtien, kun hÀnen poikaystÀvÀnsÀ jÀtti hÀnet, ja hÀn on yrittÀnyt hukuttaa surunsa töihin ja opintoihin. Pihlan paras ystÀvÀ Henriikka on kuitenkin sitÀ mieltÀ, ettÀ Pihla on mÀrehtinyt eroa tarpeeksi. Henriikka esittÀÀ Pihlalle haasteen: Jos Pihla harrastaa seksiÀ viiden kumppanin kanssa mÀÀrÀaikaan mennessÀ, Henriikka jÀrjestÀÀ isÀnsÀ avulla Pihlalle halutun kesÀtyöpaikan heidÀn omalta alaltaan.

Heti ensimmĂ€isenĂ€ iltana Pihla kohtaa baaritiskillĂ€ itseÀÀn selvĂ€sti vanhemman miehen, joka vie hĂ€neltĂ€ tĂ€ysin jalat alta. HĂ€n yrittÀÀ tunnollisesti vastata Henriikan haasteeseen, mutta ei saa ensimmĂ€isenĂ€ iltana kohtaamaansa salaperĂ€istĂ€ Markusta mielestÀÀn. Pian Pihla saa huomata paitsi rakastuneensa korviaan myöten, myös rikkovansa rajoja – monella eri tavalla.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


Verteller: Arja ItÀlÀ
Duurtijd: