(300)

Jos

audioboek en e-book


EntÀ jos olisit valinnut toisin?

MitÀ jos sittenkin olisit jÀttÀnyt nuoruudenrakkaasi? EntÀ jos olisit kuitenkin tehnyt lapsen? Miten elÀmÀ olisi mennyt, jos olisit aloittanut sen salasuhteen jota harkitsit? Anna Karhusen riemastuttava, herÀttÀvÀ ja koskettava romaani rakentuu vaihtoehtoisista tapahtumakuluista.

Kolmenkympin puolivÀlissÀ jokainen alkaa miettiÀ, mitÀ elÀmÀssÀ on tehnyt ja mitÀ pitÀisi tehdÀ. On pakko tehdÀ suuria pÀÀtöksiÀ, jotka vaikuttavat koko loppuelÀmÀÀn. Jos paineet eivÀt tule itseltÀ, tulevat ne ainakin puolisolta ja yhteiskunnalta. Kaverin baby showerissa nainen alkaa ajatella, pitÀisikö itsekin yrittÀÀ lasta. Toisaalta, onko puoliso edes oikea, pitÀisikö sittenkin jÀttÀÀ se, voisiko terapiassa kÀynti muuttaa kaiken? Erityisesti ÀÀnikirjana nautittavaksi kirjoitettu Jos rakentuu mahdollisista maailmoista, siitÀ, miten olisi kÀynyt, jos.

Anna Karhunen on helsinkilÀinen kirjailija, joka työskentelee YlellÀ konseptisuunnittelijana. HÀnet tunnetaan suositun Kaverin puolesta kyselen -podcastin toisena vetÀjÀnÀ. Jos on Karhusen esikoisromaani.


Verteller: Karoliina Niskanen
Duurtijd: