(525)

Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista

audioboek en e-book


Kirjailijan omaan uskomattomaan rakkaustarinaan pohjautuva menestysteos

Kolmekymppinen Julia opettaa WienissÀ englantia aikuisille ja on perinpohjaisen tylsistynyt. HÀnen elÀmÀnsÀ tuntuu jumahtaneen kuiviin oppitunteihin, kissan kanssa vietettyihin iltoihin ja mielikuvituskeskusteluihin naapurissa asuvan menestyskirjailijan kanssa.

Kaikki muuttuu, kun koditon Ben istahtaa Julian viereen Karlsplatz-torilla. Mies on ruokottomasta ulkomuodostaan huolimatta hauska ja sydÀmellinen. Julia huomaa nauttivansa elÀmÀstÀ aivan uudella tavalla seikkailunhaluisen Benin rinnalla.

Voiko kahden tÀysin eri maailmasta tulevan ihmisen rakkaus kuitenkaan kestÀÀ?

Ruotsalais-puolalainen Emmy Abrahamson varttui Ruotsissa, Neuvostoliitossa ja ItÀvallassa. Abrahamsonin omaan rakkaustarinaan perustuva Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista teki hÀnestÀ kansainvÀlisen tÀhden, ja romaanin oikeudet on myyty 17 maahan. Teosta on yksin Ruotsissa myyty yli 150 000 kappaletta ja sen pohjalta on tekeillÀ elokuva. Abrahamson tapasi nykyisen aviomiehensÀ 15 vuotta sitten, kun mies majaili pensaikossa Amsterdamissa. NykyÀÀn pariskunta asuu Ruotsissa kahden lapsensa kanssa.

”Shokeeraavan hauska romanttinen komedia.” - The Times

”SydĂ€ntĂ€ lĂ€mmittĂ€vĂ€... tĂ€ynnĂ€ ÀÀneen naurattavia hetkiĂ€.” - Booklist

”Yksi kauneimmista, surullisimmista ja hauskimmista rakkaustarinoista, joita olen lukenut.” - SkĂ„nska Dagbladet

”Oikeasti viihdyttĂ€vĂ€ ja todella, todella hauska.” - Trelleborg


Verteller: Maruska Verona
Duurtijd: