(532)

Kuolleet enkelit

audioboek en e-book


Kuolema on kuvankaunis


Tukholman keskustassa, Stureplanin ympĂ€ristössĂ€ riehuu sarjamurhaaja ja koko kaupunki on joutunut pelon valtaan. Rikosprofiloija Althea Molinia pyydetÀÀn osallistumaan tutkimuksiin, mutta hĂ€n empii. HĂ€n on juuri palannut New Yorkista kotiin ja toipuu edellisessĂ€ työssÀÀn tapahtuneesta raa’asta pÀÀllekarkauksesta. Lopulta hĂ€n pÀÀttÀÀ kuitenkin suostua tehtĂ€vÀÀn. Samaan aikaan kun Molin yrittÀÀ kiivaasti jĂ€ljittÀÀ rikollista, poliisi kyseenalaistaa hĂ€nen epĂ€tavalliset työskentelymenetelmĂ€nsĂ€. Tutkimusten edetessĂ€ alkaa nĂ€yttÀÀ siltĂ€, ettĂ€ syyllinen on paljon lĂ€hempĂ€nĂ€ kuin Althea arvaakaan.

Kuolleet enkelit aloittaa psykologisen jÀnnityssarjan Althea Molinista, omaperÀisestÀ ja periksiantamattomasta rikosprofiloijasta, joka kamppailee menneisyytensÀ varjojen kanssa.

Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lÀhti nousukiitoon erityisesti ÀÀnikirjojen myötÀ. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmÀistÀ osaa ilmestyivÀt jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen ÀÀnikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.